Bedrijfsfotografie in Den Bosch

Op maandag 27 maart kreeg ik een telefoontje van Joekie van Easyfairs… zou jij zin en tijd hebben om volgende week woensdag en donderdag profielfoto’s te maken op de Empack in Den Bosch op het carrière plein.

Daar hoefde ik niet lang over na te denken, toevallig stonden deze twee dagen nog redelijk vrij in mijn agenda en met een man die af en toe een dag thuis kan werken was het snel geregeld!

Ik moest alleen nog “even” een nieuwe flyer laten maken en ik moest nieuwe visitekaartjes bestellen…. Die flyer bedacht ik eigenlijk pas op dinsdagmiddag. Het is tenslotte best handig als je op een beurs staat waar veel mensen lopen dat ze niet alleen zien dat je foto’s kan maken maar ook dat ze kunnen zien wat je allemaal voor fotografie doet. Gelukkig heb ik een hele lieve en creatieve schoonzus die gelijk achter de computer is gaan zitten en binnen 2 dagen lag de flyer bij de drukker.

 

Flyer april 2017-1

 

Op dinsdagavond alles klaargelegd zodat ik op woensdagochtend om 7.15 uur niet alles meer bij elkaar hoefde te zoeken. Al file rijdend naar Den Bosch gereden, normaal doen ik er nog geen 40 minuten over nu ander half uur… Daar aangekomen zou ik mijn spullen makkelijk via een van de nooddeuren naar binnen kunnen brengen… niet dus. Gelukkig was een van de medewerkers van Easyfairs zo lief om met me mee te lopen.

Bij het carrière plein had ik twee gezellig collega’s, Marion en Linda. Zij vertelden belangstellenden  over de vacatures die er hingen en stuurde daarna de mensen naar mij, want voor een nieuwe baan heb je natuurlijk een up-to-date profielfoto nodig voor LinkedIn.

Het waren twee geweldige dagen, heel veel nieuwe mensen ontmoet, leuke gesprekken gevoerd en inmiddels al veel positieve reacties terug gekregen op mijn foto’s.

Ik zeg… voor herhaling vatbaar!

Ook een beurs of een evenement waar je een fotograaf voor nodig hebt?

Je mag altijd bellen, +31 6 24749209

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s